Sleutel verloren of gestolen?

Wij raden u aan het slot binnen 24 uur te vervangen!

Zo voorkomt u een overval en of inbraak met u eigen sleutels!

Bel nu 085 130 23 98

Hoe zit dit verzekeringstechnisch?

Gestolen sleutels laten vervangen kost geld, maar deze kosten worden in de meeste gevallen volledig gedekt door uw verzekering. Mits u aangifte van diefstal doet. Geef in het geval van verlies van uw sleutels altijd aan uw verzekeraar dat er sprake is van een bijzondere situatie. De grens tussen diefstal en verlies is moeilijk te onderscheiden. Het doen van aangifte en binnen 24 uur de sloten vervangen is altijd het beste dat u kunt doen, daarnaast eisen veelal Verzekerings- maatschappijen dat u de sloten die bij de verloren of gestolen sleutels binnen 24 uur laat vervangen.

Sloten al Vanaf €9.95

 

 

Deur openen schadevrij al Vanaf €85,-

 
Sleutels-verloren
 
SleutelsVerloren

Vervang uw sloten binnen 24 uur!

Neem ook contact op met uw verzekeringsmaatschappij en bespreek wat de mogelijkheden zijn. Veel verzekeraars keren in geval van diefstal van sleutels een bedrag variërend tussen de €250,- en  €750,- uit.

Neem ook direct contact op met Slotenmaker Heijmans. Verzekeringsmaatschappijen eisen veelal dat u de sloten die bij de verloren of gestolen sleutels horen binnen 24 uur laat vervangen. Wij assisteren u hier graag bij.

Neem nu contact op!