Inbraak en schadeherstel

Volg het stappenplan hieronder

U ontdekt dat er bij u is ingebroken en wilt per direct de schade herstellen?
Bent u al doorverwezen door de politie en of verzekering dan hoeft u het stappenplan niet te volgen en mag u direct bellen met Slotenmaker Heijmans 085 130 23 98
Wij lossen deze uiterst vervelende en schokkende situatie zo goed mogelijk voor u én met u op.

Stap 1:

Neem direct contact op met de politie via 112. De politie zal hierop sporenonderzoek komen doen en zodra zij de inbraaklocatie weer vrijgeven volgt stap 2.

Stap 2:

Bel Slotenmaker Heijmans direct op 085 - 130 23 98. Eén van onze slotenmakers komt zo snel mogelijk naar u toe om de inbraakschade te herstellen. In 90% van de gevallen ronden wij het herstel binnen dezelfde dag nog helemaal voor u af.

Sloten al Vanaf €9.95

 

 

Stap 3:

Stuur het aangifteformulier dat u met de politie heeft opgesteld samen met onze factuur op naar uw verzekeringsmaatschappij (opstal of inboedelverzekering). Na behandeling zal uw verzekeringsmaatschappij de kosten die u gemaakt op korte termijn weer aan u terugbetalen.

Inbrekerhuis
2
Homepage
Schadeherstel

Stap 4 (optioneel):

Maak een afspraak met Slotenmaker Heijmans voor het opstellen van een beveiligingsplan voor uw hele huis. En voorkom daarmee nieuwe inbraken. Wanneer u Slotenmaker Heijmans al inschakelde bij stap 2, dan betaalt u voor het uitvoeren van de extra beveiliging geen voorrijdkosten meer. Ook ontvangt u een aantrekkelijke korting op de prijs van het totale anti-inbraak pakket voor uw huis.

Slotenmaker Heijmans werkt altijd met door de politie goedgekeurde systemen en zo zult u in veel gevallen de kosten voor het anti-inbraak pakket gedeeltelijk of zelfs volledig weer bij uw verzekeringsmaatschappij kunnen declareren. Dit is wel afhankelijk van uw polis. Check dit vooraf even voor de zekerheid.

Neem nu contact op!