SEO


SEO staat voor zoekmachine optimalisatie.


Voor verkeer via SEA (zoekmachine adverteren) betaalt u per bezoeker. Met SEO kost het u niets.

Het blauw geselecteerde vlak uit onderstaande afbeelding zijn organische resultaten, oftewel SEO.

Google voorbeeld vertoningen

Google-voorbeeld-vertoningen-klein

SEO is interessant wanneer u op een aantal woorden goed gevonden wilt worden. De focus van uw website komt op de belangrijkste zoektermen te liggen. Het verschil met SEA is dat u niet direct op de eerste posities van Google komt te staan. Dit is een proces.

Zoekmachines waarderen websites op basis van:
1. Website-techniek: is uw website vriendelijk voor zoekmachines om te lezen
2. SEO-score: bevat uw website juiste woorden op de juiste posities
3. Populariteit: aantal inkomende en uitgaande links naar uw website en aantal bezoekers

Zoekmachine optimalisatie bureau Hilversum
Iedereen zou het liefste organisch goed naar voren willen komen. Dat zorgt er juist voor dat het lastig is om deze positie te verkrijgen en te houden. Er is veel concurrentie, waardoor zoekmachine optimalisatie van uw website door moet blijven gaan om een goede positie te krijgen. Klik Succes heeft veel ervaring in zoekmachine optimalisatie en haalt concrete resultaten (posities bij Google en meer bezoekers op websites).

Zoekmachine optimalisatie uit handen geven aan experts?
Bezoek ons vrijblijvend op de Vaartweg 72 in Hilversum of neem contact met ons op. Ook om puur te sparren bent u welkom!

 

================================================

 

Het belang van SEO Website optimalisatie

Niet iedereen beseft hoe belangrijk SEO Website optimalisatie is. Je kon eerder al lezen over het belang van Search Engine Optimization voor de content van je website. Maar ook je website zelf is gebaat bij SEO optimalisatie, zowel voor de bezoekers als voor het hoog eindigen in de zoekresultaten van Google. Wij geloven in een goede combinatie van SEO optimalisatie en daarnaast een sterke inzet van SEA, Search Engine Advertising. Een voordeel van SEO boven SEA is dat het organische zoekresultaten genereert en als een bezoeker dan op jouw site klikt kost het je niets. Bij SEA kost iedere klik op jouw advertentie je een klein bedrag, maar die advertenties staan wel weer op plekken waar je anders niet kunt komen.

 

Hoe SEO Website optimalisatie werkt

Het principe achter Search Engine Optimization berust op goede vindbaarheid bij zoekmachines, maar ook op leesbaarheid door bezoekers. Een van de punten hierbij is het gebruik van paragrafen. Dit vergroot de leesbaarheid, maar ook voor zoekmachines als Google is dit een manier om een beeld te krijgen van je website. Hierbij is het gebruik van de juiste html-tags essentieel. Voor de teksten geldt dat ze voor SEO geschreven moeten worden. Hierbij gebruik je de juiste trefwoorden, of keywords, die aansluiten bij jouw product. In je tekst moeten deze trefwoorden in het juiste percentage voorkomen. Dit luistert vrij nauw, want als je percentage te laag is dan kom je nooit op de eerste pagina van de zoekresultaten. Is je percentage te hoog dan vermoedt Google kwade opzet en zullen ze je niet laten zien in de zoekresultaten.

 

De verschillende onderdelen van je marketingcampagne

SEO Website optimalisatie is een goede manier om hoog te eindigen in de organische zoekresultaten van Google. Maar dit is op zichzelf nog niet genoeg voor een geslaagde marketingcampagne. Website optimalisatie is een onderdeel van een volledige optimalisatie volgens Search Engine Optimization. Hiernaast kun je strategisch SEA, Search Engine Advertising, toepassen om je bereik effectief te vergroten. Zo zet je op een brede manier je product in de marketing en krijg je de grootste kans om potentiële klanten aan te trekken.