De eerste indruk is het belangrijkst. Potentiële klanten komen tegenwoordig vaak in eerste instantie met u in aanraking door een bezoek aan uw website.
Het uiterlijk van uw website bepaalt grotendeels het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen. Het is daarom belangrijk dat de uitstraling van uw website bij uw bedrijf past en de juiste boodschap overbrengt.

Klik Succes kan voor u een geheel nieuwe website ontwerpen. Het is ook mogelijk om aan de hand van uw bestaande website/webdesign een nieuw ontwerp te maken.

Structuur van webontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat het nieuwe design van uw website altijd aansluit met de structuur die aangebracht is. Daarbij houden we ook rekening met uw wensen, zodat u zich zelf ook herkent in de nieuwe webomgeving.

Alles in één

Ook voor compleet nieuwe websites met een nieuw design kunt u bij ons terecht. Voor startende bedrijven en bedrijven die alles opnieuw willen laten ontwerpen hebben wij de mogelijkheid om alles door ons in handen te laten nemen. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen. Nadat deze bij ons bekend zijn gaan wij met onze partner voor u aan de slag voor uw (nieuwe) bedrijfslogo en -design. Onze partner is gespecialiseerd in offline media. Nadat zij naar uw tevredenheid hun werk hebben afgeleverd kunnen wij aan de slag voor uw website.

Wij handelen in bovenstaand geval als project managers en coördineren alles omtrent uw nieuwe look. U heeft er nauwelijks omkijken naar, wij vragen u enkel om feedback en wensen. Verder doen wij alles om uw bedrijf naar tevredenheid een nieuwe frisse look te geven.

Wilt u een nieuwe website? Neem dan contact met ons op.