Social media krijgt een steeds prominentere rol in de maatschappij. Hoe speelt u daarop in met uw bedrijf?
Twitter, LinkedIn, Facebook, Google+, Youtube. We kennen het allemaal. Het is niet nodig om op alle platforms aanwezig te zijn. Het is belangrijker om de social media waarop uw bedrijf actief is bij te houden. Daarbij is het per bedrijf en branche verschillend wat de toegevoegde waarde van een platform is/kan zijn.

Als je iets doet, doe het dan goed.

Hoe vaak zien we een Twitter account met een aantal volgers en waar nauwelijks berichten op geplaatst worden? Toets in Google een bedrijf in en zie hoe prominent uw Twitter account naar voren komt. Waarschijnlijk op de eerste pagina van Google.
Mocht de Twitter account niet goed onderhouden worden met een laatste bericht van vijf maanden geleden en 16 volgers, dan komt dat niet goed over. Het is mogelijk de eerste indruk die een bezoeker van uw bedrijf krijgt. U kunt daarom beter één social mediakanaal kiezen en deze goed onder-/bijhouden.

Wilt u met ons van gedachte veranderen hoe social media in te zetten? Of advies welk kanaal voor u het meest geschikt is? Wij helpen u graag en vrijblijvend. Neem hier contact met ons op.